Suppe

Klar suppe med boller                                                                                                                     kr. 45,00

Aspargessuppe med kødboller                                                                                                       kr. 45,00

Champignonsuppe                                                                                                                           kr. 48,00

Carrysuppe med hønsekød og ris                                                                                                  kr. 55,00

Hønsebouillon med kørvel og kødboller                                                                                      kr. 45,00

Gullachsuppe                                                                                                                                    kr. 65,00

Fransk løgsuppe                                                                                                                               kr. 50,-

Der serveres flutes til alle supper

Forretter

Tarteletter med høns i asp.                                                                                                       kr. 52,00

Tarteletter med rejer og asp.                                                                                                    kr. 58,00

Havnens fiskeanretnng med rejer og asp.                                                                              kr. 70,00

Røget marinerd ørred med flutes                                                                                            kr. 60,00

Rejecocktail med flutes                                                                                                               kr. 65,-

Lakseruller med spinat                                                                                                                kr. 79,00

Kold laksepaté med flutes og salat                                                                                          kr. 68,-

Canape (3 snitter med laks, ål og rejer)                                                                                  kr. 85,-

Landskinke med melon og flutes                                                                                             kr. 63,00

Hovedretter

Svinekam med rødkål, brunede-, hvide- og franskekartofler                                   kr. 98,00

Sprængt svinekam med friske grøntsager og asp. Sauce                                          kr. 108,00

Svinekam stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,

agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler                                                          kr. 115,00

Hamburgryg med friske grøntsager og rødvinssauce                                                 kr. 108,00

Kalvesteg stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,

agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler                                                          kr. 130,00

Kalvesteg med grøntsager og champignons sauce                                                      kr. 135,00

Helstegt oksehøjreb med grøntsager og sauce bearnaise eller

sauce bordelaise                                                                                                                kr. 168,00

 

Helstegt oksefilet med majs og grøn salat,

bagte kartofler og sauce bordelaise                                                                                 kr. 185,00

Oksemørbrad Provencale med broccoli, grøn salat,

bagte kartofler og urteflødesauce                                                                                    kr. 215,00

Gammeldags oksesteg med bønner,

tomat med flødepeberrod, gl. løg og brunede kartofler                                         kr. 125,00

Oksekød med asp. Eller peberrodssauce                                                                           kr.115,00

Dyreryg med salat waldorff, agurkesalat,

tyttebær, brunede kartofler og vildtsauce                                                                      Dagspris

Andesteg med rødkål, franske-, brunede- og hvide kartofler                                      kr. 145,00

Farseret kalkun med fyldt tomat og brunede kartofler                                               kr. 135,00

Dyrekølle med salat waldorff, ½æble med gelé,

farseret tomat og rødvinssauce                                                                                              Dagspris

Desserter

Fløderand med kirsebærsauce                                                                                               kr. 55,00

Isrand med jordbærsauce                                                                                                         kr. 52,00

Chokolademousse                                                                                                                     kr. 55,00

Rubinsteinkage                                                                                                                           kr. 68,00

Sherry eller romfromage med kirsebærsauce                                                                      kr. 58,00

Hjemmelavet isdessert med rommarineret rosiner,

cocktailbær, chokolade og flamberede ferskner                                                                   kr. 62,00

Pære Belle Helene med chokoladesauce                                                                               kr. 58,-

Mandelrand med cognac-is                                                                                                      kr. 78,00

Bananasplit                                                                                                                                  kr. 65,00

Islagkage med kiwi                                                                                                                         kr. 60,00

Fraglité                                                                                                                                            kr. 75,00

Ostelagkage                                                                                                                                   kr. 210,00

 


 

Anretninger

1.     Marineret sild med karrysalat, æg og rejer, varm fiskefilet med remoulade, varme frikadeller med rødkål, hamburgerryg med italiensk salat, flæskesteg med agurkesalat, varm leverpostej med bacon og champ., ost og frugtsalat.

Kr. 160,00

 

2.     Marineret sild med karrysalat, ½ æg med kaviar, rejer mad mayonnaise, varm fiskefilet med remoulade, varm mørbradbøf med løg og agurkesalat, varm leverpostej med cham. og bacon, roastbeef med remoulade og kartoffelsalat, brieost og frutsalat.

Kr. 195,00

3.     Marineret sild med karrysalat, karrysind, røget hellefisk med dressing, rejer med mayonnaise, landskinke med asp. og røræg, roastbeef med remoulade og peberrod, små frikadeller med kartoffelsalat, mørbradbøf med cham. á la creme og grønsalat, brieost og frugtsalat eller osteanretning med druer (3 slags ost og kiks).

Kr. 265,00

                                 Pris for brød og smør pr. pers.                                                                                                Kr. 20,-

 

Frokostretter

Kan leveres som hovedret + kr. 15,-

Boeuf stroganoff med kartoffelmos                                                                                                                      kr. 110,00

Boeuf stroganoff med grønsalat og bagte kartofler                                                                                       kr. 120,00

Mørbradgryde med ris og champignonsauce                                                                                                 kr. 105,00

Mørbradgryde med bagte kartofler og champignon á la creme                                                                  kr. 110,00

Skipperlabskovs med rødbeder og brød                                                                                                            kr. 110,00

Gule ærter med flæsk, pølse og kartofler                                                                                                         kr. 110,00

Glaseret skinke med flødekartofler eller kartoffelsalat                                                                                   kr. 95,-

Forloren skildpadde med æg                                                                                                                                kr. 95,-

 

Diverse smørrebrød og snitter

Snitter                                                                                                                                                                           Fra kr. 21,00

Smørrebrød                                                                                                                                                                 Fra kr. 29,00

Pindemad                                                                                                                                                                            kr. 20,00

Stjerneskud                                                                                                                                                                         kr. 148,00

Pariserbrød                                                                                                                                                                         kr. 105,00

Sandwich                                                                                                                                                                        Fra kr. 18,-

Tag selv buffet

1.     Havnens fiskeanretning med rejer, asparges og små stegte fiskefileter, hellefisk med dressing, landskinkeruller med asparges, lun roastbeef med peberrod, små frikadeller med surt, salatbar, kartoffelsalat, brieost og ostelagkage.

Kr. 255,00

 

2.     Rødtungefilet med spinat, gravad laks med dressing, rejer med mayonnaise, porretærte, lun glaseret skinke, oksefilet med urtefløde kartofler, salatbar, danske og franske oste med frisk frugt, kransekage konfekt

Kr. 345,00

 

3.     Hellefisk med dressing, laksepate, roastbeef med kartoffelsalat, lun glaseret skinke med grønsalat, brieost med druer og ostelagkage.

Kr. 198,00

 

                                 Pris for brød og smør pr. pers.                                                                       Kr. 15,-

                                 Mindst 20 personer, derunder + 15%, dog mindst 16 personer.