Diner Transportable

For priser - se hjemmesiden på en computer

Suppe

Klar suppe med boller                                                                                                                   

Aspargessuppe med kødboller                                                                                                         

Champignonsuppe                                                                                                                          

Carrysuppe med hønsekød og ris                                                                                                      

Hønsebouillon med kørvel og kødboller                                                                                             

Gullachsuppe                                                                                                                                   

Fransk løgsuppe                                                                                                                             

Der serveres flutes til alle supper

Forretter

Tarteletter med høns i asp.                                                                                                       

Tarteletter med rejer og asp.                                                                                                    

Havnens fiskeanretnng med rejer og asp.                                                                                 

Røget marinerd ørred med flutes                                                                                            

Rejecocktail med flutes                                                                                                            

Lakseruller med spinat                                                                                                             

Kold laksepaté med flutes og salat                                                                                          

Canape (3 snitter med laks, ål og rejer)                                                                                   

Landskinke med melon og flutes                                                                                           

Hovedretter

Svinekam med rødkål, brunede-, hvide- og franskekartofler                                                  

Sprængt svinekam med friske grøntsager og asp. Sauce                                                      

Svinekam stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,

agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler                                                                    

Hamburgryg med friske grøntsager og rødvinssauce                                                            

Kalvesteg stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,

agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler                                                                   

Kalvesteg med grøntsager og champignons sauce                                                                

Helstegt oksehøjreb med grøntsager og sauce bearnaise eller

sauce bordelaise                                                                                                               

Helstegt oksefilet med majs og grøn salat,

bagte kartofler og sauce bordelaise                                                                                      

Oksemørbrad Provencale med broccoli, grøn salat,

bagte kartofler og urteflødesauce                                                                                        

Gammeldags oksesteg med bønner,

tomat med flødepeberrod, gl. løg og brunede kartofler                                                        

Oksekød med asp. Eller peberrodssauce                                                                             

Dyreryg med salat waldorff, agurkesalat,

tyttebær, brunede kartofler og vildtsauce                                                                            

Andesteg med rødkål, franske-, brunede- og hvide kartofler                                                  

Farseret kalkun med fyldt tomat og brunede kartofler                                                           

Dyrekølle med salat waldorff, ½æble med gelé,

farseret tomat og rødvinssauce                                                                                              

Desserter

Fløderand med kirsebærsauce                                                                                             

Isrand med jordbærsauce                                                                                                     

Chokolademousse                                                                                                                

Rubinsteinkage                                                                                                                     

Sherry eller romfromage med kirsebærsauce                                                                         

Hjemmelavet isdessert med rommarineret rosiner,

cocktailbær, chokolade og flamberede ferskner                                                                         

Pære Belle Helene med chokoladesauce                                                                                    

Mandelrand med cognac-is                                                                                                       

Bananasplit                                                                                                                             

Islagkage med kiwi                                                                                                                 

Fraglité                                                                                                                                

Ostelagkage                                                                                                                          

 

 

 

Anretninger

1. Marineret sild med karrysalat, æg og rejer, varm fiskefilet med remoulade, varme frikadeller med rødkål, hamburgerryg med italiensk salat, flæskesteg med agurkesalat, varm leverpostej med bacon og champ., ost og frugtsalat.

Kr. 175,00

 

2. Marineret sild med karrysalat, ½ æg med kaviar, rejer mad mayonnaise, varm fiskefilet med remoulade, varm mørbradbøf med løg og agurkesalat, varm leverpostej med cham. og bacon, roastbeef med remoulade og kartoffelsalat, brieost og frutsalat.

Kr. 215,00
 

3. Marineret sild med karrysalat, karrysind, røget hellefisk med dressing, rejer med mayonnaise, landskinke med asp. og røræg, roastbeef med remoulade og peberrod, små frikadeller med kartoffelsalat, mørbradbøf med cham. á la creme og grønsalat, brieost og frugtsalat eller osteanretning med druer (3 slags ost og kiks).

Kr. 285,00

Pris for brød og smør pr. pers.  Kr. 20,-

 

Frokostretter

Kan leveres som hovedret + kr. 15,-

Boeuf stroganoff med kartoffelmos                                                                                                              

Boeuf stroganoff med grønsalat og bagte kartofler                                                                                

Mørbradgryde med ris og champignonsauce                                                                                            

Mørbradgryde med bagte kartofler og champignon á la creme                                                              

Skipperlabskovs med rødbeder og brød                                                                                                       

Gule ærter med flæsk, pølse og kartofler                                                                                                     

Glaseret skinke med flødekartofler eller kartoffelsalat                                                                            

                                                                                                                           

 

Diverse smørrebrød og snitter

Snitter                                                                                                                                                                 

Smørrebrød                                                                                                                                                       

Pindemad                                                                                                                                                            

Stjerneskud                                                                                                                                                       

Pariserbrød                                                                                                                                                         

Sandwich 

                                                                                                                                                         

Tag selv buffet

1. Havnens fiskeanretning med rejer, asparges og små stegte fiskefileter, hellefisk med dressing, landskinkeruller med asparges, lun roastbeef med peberrod, små frikadeller med surt, salatbar, kartoffelsalat, brieost og ostelagkage.

Kr. 270,00

2. Rødtungefilet med spinat, gravad laks med dressing, rejer med mayonnaise, porretærte, lun glaseret skinke, oksefilet med urtefløde kartofler, salatbar, danske og franske oste med frisk frugt, kransekage konfekt

Kr. 349,00

 

3. Hellefisk med dressing, laksepate, roastbeef med kartoffelsalat, lun glaseret skinke med grønsalat, brieost med druer og ostelagkage.

Kr. 205,00

 

Pris for brød og smør pr. pers. Kr. 15,-

Mindst 20 personer, derunder + 15%, dog mindst 16 personer.

kr. 48,00

kr. 55,00

kr. 55,00

kr. 60,00

kr. 55,00

kr. 70,00

kr. 55,00

kr. 115,00

kr. 125,00

kr. 130,00

kr. 130,00

kr. 125,00

kr. 135,00

kr. 110,00

kr. 55,00

kr. 60,00

kr. 78,00

kr. 68,00

 

kr. 65,00

kr. 85,00

 

kr. 72,00

kr. 93,00

kr. 65,00

kr.105,00

 

kr. 115,00


kr. 125,00

kr. 115,00

kr. 138,00



 

kr. 143,00

kr. 189,00


 

kr. 189,00


 

kr. 238,00


 

kr. 138,00
 

kr.125,00


Dagspris
 

kr. 160,00

kr. 160,00


Dagspris




 

kr. 55,00

kr. 55,00

 

kr. 60,00

kr. 70,00

kr. 60,00

kr. 65,00


 

kr. 60,00

kr. 85,00

kr. 65,00

kr. 65,00

kr. 78,00

kr. 240,00

Fra kr.   23,00

Fra kr.   32,00

       kr.   22,00

       kr. 168,00

       kr. 125,00

Fra kr.    20,00