
Diner Transportable
For priser - se hjemmesiden på en computer
Suppe
Klar suppe med boller
Aspargessuppe med kødboller
Champignonsuppe
Carrysuppe med hønsekød og ris
Hønsebouillon med kørvel og kødboller
Gullachsuppe
Fransk løgsuppe
Der serveres flutes til alle supper
Forretter
Tarteletter med høns i asp.
Tarteletter med rejer og asp.
Havnens fiskeanretnng med rejer og asp.
Røget marinerd ørred med flutes
Rejecocktail med flutes
Lakseruller med spinat
Kold laksepaté med flutes og salat
Canape (3 snitter med laks, ål og rejer)
Landskinke med melon og flutes
Hovedretter
Svinekam med rødkål, brunede-, hvide- og franskekartofler
Sprængt svinekam med friske grøntsager og asp. Sauce
Svinekam stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,
agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler
Hamburgryg med friske grøntsager og rødvinssauce
Kalvesteg stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,
agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler
Kalvesteg med grøntsager og champignons sauce
Helstegt oksehøjreb med grøntsager og sauce bearnaise eller
sauce bordelaise
Helstegt oksefilet med 2 slags årstidens grøntsager, salat
flødekartofler og sauce bordelaise
Oksemørbrad Provencale med årstidens grøntsager
små stegte kartofler m/ timian og urteflødesauce
Gammeldags oksesteg med bønner i svøb, gulerødder
tomat med flødepeberrod, gl. løg og brunede kartofler
Oksekød med gulerødder, hvide kartofler og asp. eller peberrodssauce
Dyreryg med salat waldorff, agurkesalat,
tyttebær, brunede og hvide kartofler og vildtsauce
Andesteg med rødkål, franske-, brunede- og hvide kartofler
Farseret kalkun med fyldt tomat og brunede kartofler
Dyrekølle med salat waldorff, ½æble med gelé,
farseret tomat og rødvins sauce
Desserter
Fløderand med kirsebærsauce
Isrand med jordbærsauce
Chokolademousse
Rubinsteinkage
Sherry eller romfromage med kirsebærsauce
Hjemmelavet isdessert med rommarineret rosiner,
cocktailbær, chokolade og flamberede ferskner
Pære Belle Helene med chokoladesauce
Mandelrand med cognac-is
Islagkage med kiwi
Ostelagkage
Anretninger
1. Marineret sild med karrysalat, æg og rejer, varm fiskefilet med remoulade, varme frikadeller med rødkål, hamburgerryg med italiensk salat, flæskesteg med agurkesalat, varm leverpostej med bacon og champ., ost og frugtsalat.
Kr. 185,00
2. Marineret sild med karrysalat, ½ æg med kaviar, rejer mad mayonnaise, varm fiskefilet med remoulade, varm mørbradbøf med løg og agurkesalat, varm leverpostej med champ. og bacon, roastbeef med remoulade og kartoffelsalat, brieost og frugtsalat.
Kr. 225,00
3. Marineret sild med karrysalat, Christiansø pigens sild, ½ æg m/ caviar, røget hellefisk med dressing, rejer med mayonnaise, kold roastbeef med remoulade og peberrod, små frikadeller med kartoffelsalat, mørbradbøf med cham. á la creme og grøn salat, broccoli salat, brieost og frugtsalat eller osteanretning med druer (3 slags ost og kiks).
Kr. 305,00
Pris for brød og smør pr. pers. Kr. 28,-
Frokostretter
Kan leveres som hovedret + kr. 15,-
Boeuf stroganoff med grønsalat og kartoffelmos
Mørbradgryde med ris og champignonsauce Skipperlabskovs med rødbeder og brød
Gule ærter med flæsk, pølse og kartofler
Glaseret skinke med flødekartofler eller kartoffelsalat
Diverse smørrebrød og snitter
Snitter
Smørrebrød
Pindemad
Stjerneskud
Pariserbrød
Sandwich
Tag selv buffet
1. Havnens fiskeanretning med rejer, asparges og små stegte fiskefileter, hellefisk med dressing, landskinkeruller med asparges, lun roastbeef med peberrod, små frikadeller med surt, 3 slags salat, kartoffelsalat, brieost og ostelagkage.
Kr. 285,00
2. Rødtungefilet med spinat, gravad laks med dressing, rejer med mayonnaise, porretærte, lun glaseret skinke, oksefilet med urtefløde kartofler, 4 slags salat, danske og franske oste med frisk frugt, kransekage konfekt
Kr. 390,00
3. Hellefisk med dressing, laksepate, roastbeef med kartoffelsalat, lun glaseret skinke med grønsalat, brieost med druer og ostelagkage.
Kr. 225,00
Pris for brød og smør pr. pers. Kr. 20,-
Mindst 20 personer, derunder + 15%, dog mindst 16 personer.
Holdes festen på Sydvesten vil der være tillæg på kr.25.- pr. pers. for duge, blomster.
kr. 60,00
kr. 65,00
kr. 60,00
kr. 65,00
kr. 60,00
kr. 75,00
kr. 60,00
kr. 135,00
kr. 138,00
kr. 130,00
kr. 138,00
kr. 125,00
kr. 60,00
kr. 65,00
kr. 82,00
kr. 72,00
kr. 68,00
kr. 95,00
kr. 75,00
kr. 93,00
kr. 68,00
kr.125,00
kr. 130,00
kr. 135,00
kr. 130,00
kr. 165,00
kr. 175,00
kr. 215,00
kr. 255,00
kr. 295,00
kr. 165,00
kr.145,00
Dagspris
kr. 190,00
kr. 190,00
Dagspris
kr. 65,00
kr. 65,00
kr. 70,00
kr. 95,00
kr. 70,00
kr. 85,00
kr. 75,00
kr.105,00
kr. 75,00
kr. 275,00
Fra kr. 25,00
Fra kr. 36,00
kr. 23,00
kr. 185,00
kr. 135,00
Fra kr. 25,00