Suppe
Klar suppe med boller kr. 48,00
Aspargessuppe med kødboller kr. 48,00
Champignonsuppe kr. 50,00
Carrysuppe med hønsekød og ris kr. 58,00
Hønsebouillon med kørvel og kødboller kr. 50,00
Gullachsuppe kr. 68,00
Fransk løgsuppe kr. 55,00
Der serveres flutes til alle supper
Forretter
Tarteletter med høns i asp. kr. 55,00
Tarteletter med rejer og asp. kr. 60,00
Havnens fiskeanretnng med rejer og asp. kr. 75,00
Røget marinerd ørred med flutes kr. 65,00
Rejecocktail med flutes kr. 65,00
Lakseruller med spinat kr. 82,00
Kold laksepaté med flutes og salat kr. 70,00
Canape (3 snitter med laks, ål og rejer) kr. 90,00
Landskinke med melon og flutes kr. 65,00
Hovedretter
Svinekam med rødkål, brunede-, hvide- og franskekartofler kr.102,00
Sprængt svinekam med friske grøntsager og asp. Sauce kr. 112,00
Svinekam stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,
agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler kr. 120,00
Hamburgryg med friske grøntsager og rødvinssauce kr. 112,00
Kalvesteg stegt som vildt med salat waldorff, tyttebær,
agurkesalat, brunede-, hvide- og hvidekartofler kr. 135,00
Kalvesteg med grøntsager og champignons sauce kr. 140,00
Helstegt oksehøjreb med grøntsager og sauce bearnaise eller
sauce bordelaise kr. 185,00
Helstegt oksefilet med majs og grøn salat,
bagte kartofler og sauce bordelaise kr. 185,00
Oksemørbrad Provencale med broccoli, grøn salat,
bagte kartofler og urteflødesauce kr. 225,00
Gammeldags oksesteg med bønner,
tomat med flødepeberrod, gl. løg og brunede kartofler kr. 135,00
Oksekød med asp. Eller peberrodssauce kr.120,00
Dyreryg med salat waldorff, agurkesalat,
tyttebær, brunede kartofler og vildtsauce Dagspris
Andesteg med rødkål, franske-, brunede- og hvide kartofler kr. 155,00
Farseret kalkun med fyldt tomat og brunede kartofler kr. 155,00
Dyrekølle med salat waldorff, ½æble med gelé,
farseret tomat og rødvinssauce Dagspris
Desserter
Fløderand med kirsebærsauce kr. 55,00
Isrand med jordbærsauce kr. 55,00
Chokolademousse kr. 55,00
Rubinsteinkage kr. 68,00
Sherry eller romfromage med kirsebærsauce kr. 58,00
Hjemmelavet isdessert med rommarineret rosiner,
cocktailbær, chokolade og flamberede ferskner kr. 62,00
Pære Belle Helene med chokoladesauce kr. 58,00
Mandelrand med cognac-is kr. 78,00
Bananasplit kr. 65,00
Islagkage med kiwi kr. 60,00
Fraglité kr. 75,00
Ostelagkage kr. 235,00
Anretninger
1. Marineret sild med karrysalat, æg og rejer, varm fiskefilet med remoulade, varme frikadeller med rødkål, hamburgerryg med italiensk salat, flæskesteg med agurkesalat, varm leverpostej med bacon og champ., ost og frugtsalat.
Kr. 175,00
2. Marineret sild med karrysalat, ½ æg med kaviar, rejer mad mayonnaise, varm fiskefilet med remoulade, varm mørbradbøf med løg og agurkesalat, varm leverpostej med cham. og bacon, roastbeef med remoulade og kartoffelsalat, brieost og frutsalat.
Kr. 210,00
3. Marineret sild med karrysalat, karrysind, røget hellefisk med dressing, rejer med mayonnaise, landskinke med asp. og røræg, roastbeef med remoulade og peberrod, små frikadeller med kartoffelsalat, mørbradbøf med cham. á la creme og grønsalat, brieost og frugtsalat eller osteanretning med druer (3 slags ost og kiks).
Kr. 280,00
Pris for brød og smør pr. pers. Kr. 20,-
Frokostretter
Kan leveres som hovedret + kr. 15,-
Boeuf stroganoff med kartoffelmos kr. 110,00
Boeuf stroganoff med grønsalat og bagte kartofler kr. 120,00
Mørbradgryde med ris og champignonsauce kr. 125,00
Mørbradgryde med bagte kartofler og champignon á la creme kr. 125,00
Skipperlabskovs med rødbeder og brød kr. 120,00
Gule ærter med flæsk, pølse og kartofler kr. 130,00
Glaseret skinke med flødekartofler eller kartoffelsalat kr. 105,-
Diverse smørrebrød og snitter
Snitter Fra kr. 22,00
Smørrebrød Fra kr. 29,00
Pindemad kr. 22,00
Stjerneskud kr. 158,00
Pariserbrød kr. 110,00
Sandwich Fra kr. 19,-
Tag selv buffet
1. Havnens fiskeanretning med rejer, asparges og små stegte fiskefileter, hellefisk med dressing, landskinkeruller med asparges, lun roastbeef med peberrod, små frikadeller med surt, salatbar, kartoffelsalat, brieost og ostelagkage.
Kr. 255,00
2. Rødtungefilet med spinat, gravad laks med dressing, rejer med mayonnaise, porretærte, lun glaseret skinke, oksefilet med urtefløde kartofler, salatbar, danske og franske oste med frisk frugt, kransekage konfekt
Kr. 345,00
3. Hellefisk med dressing, laksepate, roastbeef med kartoffelsalat, lun glaseret skinke med grønsalat, brieost med druer og ostelagkage.
Kr. 198,00
Pris for brød og smør pr. pers. Kr. 15,-
Mindst 20 personer, derunder + 15%, dog mindst 16 personer.