top of page

DINER TRANSPOTABLE

FORRETTER

Klar suppe med boller kr. 60,00

Røget dyrekølle med æggeterrine kr. 119,00

Tarteletter med høns i asparges kr. 60,00

Havnens fiskeanretning med rejer og rødspættefilet kr. 85,00

Rejecocktail kr. 79,00

Lakserulle med cream cheese og spinat kr. 99,00

Landskinkeruller med melon kr. 69,00

Fasanterrine med appelsin og cognac kr. 89,00

Hønsesalat med ananas og asparges kr. 79,00

HOVEDRETTER

Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær,
agurkesalat, brunede- og hvide kartofler kr. 199,00

Hamburgerryg med grøntsager og aspargessauce kr. 179,00 

Svinekam med rødkål, brunede- og hvide kartofler kr. 179,00

Helstegt oksefilet med grøntsager og sauce bordelaise kr. 259,00

Gammeldags oksesteg med bønner i svøb, tomat med flødepeberrod,
glaseret perleløg samt brunede kartofler kr. 189,00

Farseret kalkun med fyldt tomat og ristede kartofler, hertil sauce estragon kr. 209,00

Rosa stegt andebryst med grillet grønt, pommes Anna samt pebersauce kr. 229,00

Bagt laks på ristede urter og hvide kartofler, hertil citronsauce kr. 239,00

Rødtungefilet med stuvet spinat, stegte rosmarinkartofler samt Beurre Blanc kr. 279,00

Stegt sejfilet med asparges-timbale, pommes Anna og brunet smør kr. 259,00

DESSERTER

Hjemmelavet isdessert med rom-marineret rosin,
cocktailbær og chokolade, hertil flamberede fersken kr. 129,00

Hjemmelavet isdessert med isvafler kr. 99,00

Pære Belle Helene med chokoladesauce kr. 89,00

Fragilité med moccasmørcreme kr. 139,00

Isrand med jordbærsauce kr. 89,00

Ostelagkage 315,00

Frugttærte med cremefraiche kr. 69,00

Ostetallerken med tre slags danske oste kr. 99,00

Natmad

Karrysuppe med kylling kr. 69,00

Æggekage med tomat og bacon kr. 89,00

Frikadeller med kartoffelsalat kr. 79,00

2 stk. snitter kr. 59,00

Hotdogs kr. 69,00

 

ANRETNING NR. 1

Marineret sild med karrysalat, æg og rejer

Stegt rødspættefilet med remoulade

Frikadelle med rødkål

Hamburgerryg med italiensk salat

Flæskesteg med agurkesalat

Lun leverpostej med champignon og bacon

Ost og frugtsalat

Pris pr. pers. kr. 219,00

 

ANRETNING NR. 2

Christians Ø pigens sild med cremefraiche, æg og kaviar

Røget laks med dilddressing

Rejer med mayonnaise

Stegt rødspættefilet med remoulade

Svinemørbrad med løg og agurkesalat

Lun leverpostej med champignon og bacon

Roastbeef med pickles og peberrod

Brieost og frugtsalat

 

Pris pr. pers. kr. 225,00

 

 

ANRETNING NR. 3

2 slags sild med tilbehør

Æg og kaviar

Røget laks med dilddressing

Rejer med mayonnaise

Roastbeef med pickles og peberrod

Frikadeller med kartoffelsalat

Svinemørbrad med champignon a la creme

Broccolisalat

Osteanretning med druer

 

Pris pr. pers. kr. 359,00

                                                                                                                           

                                                                                                                                                         

TAG SELV BUFFET NR. 1

Havnens fiskeanretning med rejer

Asparges og små stegte fiskefileter

Hellefisk med dressing

Landskinkeruller med asparges

Lun roastbeef med peberrod

Små frikadeller med surt

3 slags salat

Kartoffelsalat

Brieost og ostelagkage

Pris pr. pers. kr. 319,-

TAG SELV BUFFET NR. 2

Rødtungefilet med spinat

Gravad laks med dressing

Rejer med mayonnaise

Porretærte

Lun glaseret skinke

Oksefilet med urtefløde kartofler

4 slags salat

Danske og franske oste med frisk frugt

Kransekage konfekt

Pris pr. pers. kr. 439,-

 

TAG SELV BUFFET NR. 2

Hellefisk med dressing

Laksepate

Roastbeef med kartoffelsalat

Lun glaseret skinke med grønsalat

Brieost med druer og ostelagkage.

 

Pris pr. pers. kr. 259,-

Pris for brød og smør pr. pers. Kr. 20,-

Mindst 25 personer.


Holdes festen på SYDVESTEN vil der være
tillægpå kr.25.- pr. pers. for duge, blomster.

Priser gældende fra den 02.10.2023. Ret til prisændringer forbeholdes

bottom of page