
FESTMENU
Festmenu m/ tag selv bord
Vælg en forret der serveres på tallerken.
Havnens fiskeanretning m/små stegte fiskefilet
Røget dyrekølle på salatbund m/ asp. og æggeterine*
Røget marineret ørred
Fiskerulle m/ laksefars på spinatbund og hummersauce
Hvidvinsdampet helleflynder m/ grøntsagssaute og limesauce*
Røget lakseruller m/ flødestuved spinat*
Rejecocktail m/ asparges og kaviar
Hønsesalat m/ ananas og bacon
Fiskesynfoni m/ flødestuved spinat*
* + Tillæg på Kr.30,00
Til alle forretter serveres der flutes.
Hovedret: Tag selv bord:
Krydret nakkefilet m/ waldorffsalat og tyttebær
Kalvesteg
Helstegt oksefilet
Kalvefilet*
Dyrekølle*
Rødvinsmarineret lammekølle
Lammekølle m/ persille og hvidløg
Krydret kalkunbryst
Glaseret skinke
Indbagt svinemørbrad
Små mørbrad i champignon a la creme
Marineret svinemørbrad
Hot Wings
Kylling i porrecremesauce
Kylling i sur sød
* + Tillæg på kr. 30,00
Dertil serveres der 2 slags kartofler og stor salatbar m/ dressing og sauce
Dessertbord: Tag selv bord eller med kun en slags dessert
Fromage
Chokolademousse
3 slags isdesserter
Tærte m/ creme fraice
Chokoladekage
Eller:
Osteanretning m/ frisk frugt, kiks og ostelagkager
Pris pr. person for:
1 forret, 2 hovedretter og 1 slags dessert
+ Dessertbord eller osteanretning
+ 3 slags kød og slags dessert
+ Dessertbord eller osteanretning
Min. 40 personer eller + 15%
Dog mindst 25 personer
Priser opdateret den 14.12.2022
Hvis festen holdes på Restaurant Sydvesten er der et tillæg på lys, blomster og duge på Kr. 25,00 pr. person.
RET TIL PRISÆNDRINGER FORBEHOLDES