top of page

FESTMENU

FESTMENU M/ TAG SELV BORD 

Vælg en forret der serveres på tallerken.

 

Havnens fiskeanretning m/små stegte fiskefilet

Røget dyrekølle på salatbund m/ asp. og æggeterine

Røget marineret ørred

Røget lakseruller m/ flødestuved spinat

Rejecocktail m/ asparges og kaviar 

Hønsesalat m/ ananas og bacon 

Til alle forretter serveres der flutes.    

HOVEDRET

Tag selv bord 

Krydret nakkefilet m/ waldorffsalat og tyttebær

Kalvesteg

Helstegt oksefilet

Kalvefilet

Dyreryg

Ølbrassieret lammekølle

Lammekølle m/ persille og hvidløg

Krydret kalkunbryst

Glaseret skinke 

Små mørbrad i champignon a la creme

Marineret svinemørbrad

Kylling i porrecremesauce

Dertil serveres der 2 slags kartofler og salater m/ dressing og sauce 

 

DESSERTBORD

Tag selv bord eller med kun en slags dessert

Fromage

Chokolademousse

3 slags isdesserter

Tærte m/ creme fraice 

Chokoladekage 

 

Eller: 

Osteanretning m/ frisk frugt, kiks og ostelagkager

PRIS PR. PERSON FOR

1 forret, 2 hovedretter og 1 slags dessert kr. 375,00

+ Dessertbord eller osteanretning kr. 495,00

+ 3 slags kød og slags dessert kr. 465,00

+ Dessertbord eller osteanretning kr. 535,00  

Min. 40 personer eller + 15%

Dog mindst 25 personer

Priser gældende fra den 02.10.2023. Ret til prisændringer forbeholdes

bottom of page