FESTMENU

Festmenu m/ tag selv bord 

 

Vælg en forret der serveres på tallerken.

 

Havnens fiskeanretning m/små stegte fiskefilet

Røget dyrekølle på salatbund m/ asp. og æggeterine*

Røget marineret ørred

Fiskerulle m/ laksefars på spinatbund og hummersauce

Hvidvinsdampet helleflynder m/ grøntsagssaute og limesauce*

Røget lakseruller m/ flødestuved spinat* 

Rejecocktail m/ asparges og kaviar 

Hønsesalat m/ ananas og bacon 

Fiskesynfoni m/ flødestuved spinat*

 

* + Tillæg på Kr. 20,00

Til alle forretter serveres der flutes.    

Hovedret: Tag selv bord:  

 

Krydret nakkefilet m/ waldorffsalat og tyttebær

Kalvesteg

Helstegt oksefilet

Kalvefilet*

Dyrekølle*

Rødvinsmarineret lammekølle

Lammekølle m/ persille og hvidløg

Krydret kalkunbryst

Glaseret skinke 

Indbagt svinemørebrad

Små mørbrad i champignon ala creme

Marineret svinemørbrad

Hot wings

Kylling i porrecremesauce

Kylling i sur sød 

* + Tillæg på kr. 20,00

Dertil serveres der 2 slags kartoffler og stor salatbar m/ dressing og sauce 

 

Dessertbord: Tag selv bord eller med kun en slags dessert

Romfromage

Chokolademousse 

3 slags isdesserter

Tærte m/ creme fraice 

Chokoladekage 

 

Eller: 

Osteanretning m/ frisk frugt, kiks og ostelagkager

Pris pr. person for:

1 forret, 2 hovedretter og 1 slags dessert

+ Dessertbord eller osteanretning

+ 3 slags kød og slags dessert

+ Dessertbord eller osteanretning 

Min. 40 personer eller + 15%

Dog mindst 25 personer

Priser opdateret den 01.02.2020

Hvis festen holdes på Restaurant Sydvesten er der et tillæg på lys, blomster og duge på Kr. 15,00 pr. person. 

 

 

RET TIL PRISÆNDRINGER FORBEHOLDES

© 2021 af Sydvesten ApS