VÆLG EN FORRET DER SERVERES PÅ TALLERKEN 

 

HAVNENS FISKEANRETNING M/ SMÅ STEGTE FISKEFILET

*RØGET DYREKØLLE PÅ SALATBUND M/ ASP. OG ÆGGETERINE

RØGET MARINERET ØRRED

FISKERULLE M/ LAKSEFARS PÅ SPINATBUND OG HUMMERSAUCE

*HVIDVINSDAMPET HELLEFLYNDER M/ GRØNTSAGSSAUTE OG LIMESAUCE

*RØGET LAKSERULLER M/ FLØDESTUVED SPINAT

REJECOCKTAIL M/ ASPARGES OG KAVIAR

HØNSESALAT M/ ANANAS OG BACON

*FISKESYMFONI M/ FLØDESTUVED SPINAT

* + TILLÆG PÅ KR.20,00

TIL ALLE FORRETTER SERVERES FLUTES

 

HOVEDRET: TAG SELV BORD:

KRYDRET NAKKEFILET M/ WALDORFFSALAT OG TYTTEBÆR

KALVESTEG

HELSTEGT OKSEFILET

*KALVEFILET

*DYREKØLLE

RØDVINSMARINERET LAMMEKØLLE

LAMMEKØLLE M/ PERSILLE OG HVIDLØG

KRYDRET KALKUNBRYST

GLASERET SKINKE

INDBAGTSVINEMØRBRAD

SMÅ MØRBRAD I CHAMPIGNON ALA CREME

MARINERET SVINEMØRBRAD

HOT WINGS

KYLLING I PORRECREMESAUCE

KYLLING I SUR SØD

*+ TILLÆG KR.20,00

DERTIL SERVERES 2 SLAGS KARTOFLER OG STOR SALATBAR M/ DRESSING OG SAUCE

 

DESSERTBORD: TAG SELV BORD ELLER MED KUN EN SLAGS DESSERT

ROMFROMAGE

CHOKOLADEMOUSSE

3 SLAGS ISDESSERTER

TÆRTE M/ CREME FRAICE

CHOKOLADEKAGE

ELLER:

OSTEANRETNING M/ FRISK FRUGT, KIKS OG OSTELAGKAGER

 

PRIS PR. PERSON FOR 1 FORRET, 2 HOVEDRETTER OG 1 SLAGS DESSERT KR. 240,00

MED DESSERTBORD ELLER OSTEANRETNING KR. 295,00

MED 3 SLAGS KØD OG 1 SLAGS DESSERT KR. 305,00

MED DESSERTBORD ELLER OSTEANRETNING KR. 360,00

                 

MIN. 40 PERSONER ELLER + 15 % 

DOG MINDST 25 PERSONER

 

PRISER FRA DEN 01.10.2017 

HVIS FESTEN HOLDES PÅ ”SYDVESTEN” ER DER ET TILLÆG PÅ LYS, BLOMSTER OG DUGE

KR. 15,00

 

RET TIL PRISÆNDRINGER FORBEHOLDES