FESTMENU M/ TAG SELV BORD

 

VÆLG EN FORRET DER SERVERES PÅ TALLERKEN 

 

HAVNENS FISKEANRETNING M/ SMÅ STEGTE FISKEFILET                               

RØGET DYREKØLLE PÅ SALATBUND M/ ASP. OG ÆGGETERINE*                       

RØGET MARINERET ØRRED

FISKERULLE M/ LAKSEFARS PÅ SPINATBUND OG HUMMERSAUCE 

HVIDVINSDAMPET HELLEFLYNDER M/ GRØNTSAGSSAUTE OG LIMESAUCE*

RØGET LAKSERULLER M/ FLØDESTUVED SPINAT*

REJECOCKTAIL M/ ASPARGES OG KAVIAR

HØNSESALAT M/ ANANAS OG BACON

FISKESYMFONI M/ FLØDESTUVED SPINAT*

* + TILLÆG PÅ KR.20,00

TIL ALLE FORRETTER SERVERES FLUTES

 

HOVEDRET: TAG SELV BORD:

 

KRYDRET NAKKEFILET M/ WALDORFFSALAT OG TYTTEBÆR

KALVESTEG

HELSTEGT OKSEFILET

KALVEFILET*

DYREKØLLE*

RØDVINSMARINERET LAMMEKØLLE

LAMMEKØLLE M/ PERSILLE OG HVIDLØG

KRYDRET KALKUNBRYST

GLASERET SKINKE

INDBAGTSVINEMØRBRAD

SMÅ MØRBRAD I CHAMPIGNON ALA CREME

MARINERET SVINEMØRBRAD

HOT WINGS

KYLLING I PORRECREMESAUCE

KYLLING I SUR SØD

*+ TILLÆG KR.20,00

 

DERTIL SERVERES 2 SLAGS KARTOFLER OG STOR SALATBAR M/ DRESSING OG SAUCE 

 

DESSERTBORD: TAG SELV BORD ELLER MED KUN EN SLAGS DESSERT

 

ROMFROMAGE 

CHOKOLADEMOUSSE

3 SLAGS ISDESSERTER

TÆRTE M/ CREME FRAICE

CHOKOLADEKAGE

ELLER: 

OSTEANRETNING M/ FRISK FRUGT, KIKS OG OSTELAGKAGER

 

 

PRIS PR. PERSON FOR 1 FORRET, 2 HOVEDRETTER OG 1 SLAGS DESSERT                          KR. 245,00

MED DESSERTBORD ELLER OSTEANRETNING                                                                           KR. 305,00 

MED 3 SLAGS KØD OG 1 SLAGS DESSERT                                                                                  KR. 320,00     

MED DESSERTBORD ELLER OSTEANRETNING                                                                           KR. 370,00     

 

                    

 

MIN. 40 PERSONER ELLER + 15 %

 

DOG MINDST 25 PERSONER

 

PRISER FRA DEN 01.02.2019

 

HVIS FESTEN HOLDES PÅ ”SYDVESTEN” ER DER ET TILLÆG PÅ LYS, BLOMSTER OG DUGEKR. 15,00

 

 

RET TIL PRISÆNDRINGER FORBEHOLDES